Το lefkara.org.cy χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεσαι τη χρήση των cookies.
  • info@lefkara.org.cy
  • +357-24-342422
  • 8am - 3pm / Δευτ. - Παρ

Το υφυπουργείο τουρισμού με την απόφαση του να εντάξει τον Δήμο Λευκάρων σε ένα από τα 7 Χριστουγεννιάτικα χωριά για φέτος είναι σημαντική επιτυχία για τον Δήμο μας.

Από τις 25 Νοεμβρίου 2023 μέχρι και τις 14 Ιανουαρίου 2024 ετοιμαζόμαστε να φιλοξενήσουμε τους ντόπιους και ξένους επισκέπτες μας.

Σε μια διαρκή Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα προετοιμάζουμε εκπλήξεις, βιωματικά εργαστήρια, γαστρονομικές δημιουργίες, χριστουγεννιάτικες φιγούρες και πολλές καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

Στόχος μας για άλλη μια φορά είναι να ανταποκριθούμε σ΄ αυτή τη μεγάλη πρόκληση να κερδίσουμε το στοίχιμα της επιττυχίας και κυρίως να ικανοποιήσουμε τους φίλους των Λευκάρων. Μουσικά σχήματα, πολλές καλλιτεχνικές δραστηριότητες σε μια γιορτινή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα θα συμβάλουν στην προσδοκούμενη επιτυχία.

«Με όπλο» το πολιτισμό μας, τον αρχιτεκτονικό μας θησαυρό, τις γαστρονομικές μας δημιουργίες υποσχόμαστε ένα αξέχαστο Χριστουγεννιάτικο πέρασμα από τα Λεύκαρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

.

Posted by Δήμος Λευκάρων on Wednesday, December 20, 2023